Weekendcommissie

De Weekendcommissie organiseert eens in de twee jaar het Mebioseweekend in mei! De eerstvolgende vindt plaats in mei 2025.

Lieve Mebioten,
Wij zijn TasCie, de Weekendcommissie voor M.B.V. Mebiose voor het jaar 2022-2023. Zet het weekend van 26, 27 en 28 mei 2023 maar extra groot in je agenda, want dan nemen we je mee naar een nog geheime locatie in het buitenland waar je een weekend lang met je mede-Mebioten kan genieten van de leukste activiteiten.
David is dit jaar onze praeses, hij zorgt ervoor dat de vergaderingen in goede banen verlopen. Met zijn kort-maar-krachtige agenda’s weet iedereen wat er besproken moet worden, wat ook wel handig is. Robin zorgt er voor dat elke vergadering onvergetelijk is, hij schrijft als ab Actis namelijk op wat er gezegd is. Koen houdt als fiscus in de gaten of het allemaal wel goed komt met de centjes, waarbij onze commissaris sponsoring Jort ons budget probeert te begroten door sponsoren binnen te halen. Commissaris promotie Anneke maakt dit jaar voor ons de mooiste promo en posters. Lukt het jou om het thema en de locatie aan de hand van een van haar teaserposters te raden? Onze commissaris activiteiten is Guido, hij gaat voor jullie de leukste activiteiten bedenken zodat we het hele weekend wat te doen hebben. Als iemand het te druk heeft kan onze assessor Floor altijd een taakje over nemen. Ten slotte is er onze bijzitter Irene, die ons te hulp kan schieten als we het allemaal echt niet meer weten.
Wij hopen 27, 28 en 29 mei een geweldig weekend voor jullie neer te zetten, dus we hopen jullie dan te mogen verwelkomen!

Veel liefs,
TasCie o.d.z. Inpakken & Wegwezen
David, Robin, Koen, Jort, Anneke, Guido, Floor en Irene

Wil jij contact opnemen met de Weekendcommissie? Stuur dan een mailtje naar weekendcommissie@mebiose.nl