Meeloopdagen

Dagje meekijken?

Algemene meeloopdag

Op de Open Dagen van de Universiteit Utrecht krijg je een algemene indruk van de studie en de studieomgeving. Misschien twijfel je na deze dag nog of de studie echt bij je past of twijfel je nog tussen verschillende universiteiten. Hiervoor organiseren wij in samenwerking met de opleiding ‘Meeloopdagen’. Je bent een dag lang student en komt er achter hoe het is om als student rond te lopen bij Biomedische Wetenschappen in Utrecht!

Op zo’n Meeloopdag volg je verschillende onderwijsvormen zoals een hoorcollege en een werkcollege. Verder is er de gelegenheid te praten en vragen te stellen aan studenten en studieadviseurs.

Aanmelden voor een Meeloopdag kan via deze site.

1-op-1-Meeloopdag

Heb je nu een open dag bezocht én al een Meeloopdag gevolgd, maar weet je het nog steeds niet zeker? Dan is het mogelijk om bij Biomedische Wetenschappen in Utrecht een dagje met een eerstejaarsstudent Biomedische Wetenschappen onderwijs te volgen. Samen spreek je af wanneer je met hem/haar mee loopt en onderwijs volgt. De eerstejaarsstudent kan je verder meenemen naar bijvoorbeeld de Medische Bibliotheek, de foyer, het Studielandschap, de verenigingskamer en alle andere belangrijke plaatsen waar je zoal komt als student. De roosters van studenten zijn erg afwisselend en het is niet bij elke les mogelijk om mee te lopen, dus het is handig om dit op tijd te plannen. Wil je een 1-op-1-meeloopdag met een eerstejaarsstudent? Stuur dan een e-mail naar Myrthe Francke via mebiose-praeses@umcutrecht.nl. Zij kan je koppelen aan een student.