Vertrouwenscontact- personen

Mebiose kent twee contactpersonen, namelijk Soumaya en Bastiaan. Zit je ergens mee, weet je niet waar je terecht kunt voor hulp of wil je gewoon je hart even luchten? Stuur dan een mailtje en maak een afspraak met een van hen. Alles wat er besproken wordt zal tussen jullie blijven.

Ze zijn te bereiken via:

soumaya.vcp@gmail.com
bastiaan.vcp@gmail.com

Onze vertrouwenscontactpersonen

Mebiose kent momenteel twee vertrouwenscontactpersonen. Beide zitten op andere momenten in hun opleiding, maar als bachelorstudent hoef je bijvoorbeeld niet per definitie naar de bachelor vertrouwenscontactpersoon. Kies vooral degene bij wie je je fijn voelt!

pasfoto

Soumaya

Hoi! Ik ben soumaya, 3e jaars bachelor student biomedische wetenschappen. Ik ben de bachelor begonnen in 2020 en hoop hem af te ronden in 2023. Ik houd me graag bezig met kalligrafie, het lezen van boeken, en af en toe kan ik mijzelf naar de sportschool slepen. Mijn doel als vertrouwenscontactpersoon is hoofdzakelijk om een luisterend oor te bieden. Vervolgens kunnen we dan samen kijken welke hulp er allemaal beschikbaar is, en eventueel komen we met z'n tweeën tot een oplossing. Je kunt bij mij terecht met alles wat je dwars zit.

Bastiaan

Hallo, mijn naam is Bastiaan, en ik ben in 2016 begonnen met de studie Biomedische Wetenschappen. Na vijf leuke jaren studeren rondde ik in 2021 mijn bachelor af. In al mijn bachelor jaren heb ik de meeste kanten van de opleiding meegemaakt en daarmee veel ervaring. Al deze kennis wil ik graag gebruiken en delen om anderen ook vooruit te helpen. Dit doe ik in de rol van vertrouwenscontactpersoon. Je kunt mij altijd bereiken via de mail.