Vertrouwenscontact- personen

VCP 2324

Mebiose kent twee contactpersonen, namelijk Soumaya en Myrthe. Zit je ergens mee, weet je niet waar je terecht kunt voor hulp of wil je gewoon je hart even luchten? Stuur dan een mailtje en maak een afspraak met een van hen. Alles wat er besproken wordt zal tussen jullie blijven.

Ze zijn te bereiken via:
E-mail: mebiose.vcp@gmail.com
Whatsapp: 06 16638948

Of je kan met één van hen persoonlijk contact opnemen:  
soumaya.vcp@gmail.com
myrthe.vcp@gmail.com

Onze vertrouwenscontactpersonen

Mebiose kent momenteel twee vertrouwenscontactpersonen. Beide zitten op andere momenten in hun opleiding, maar als bachelorstudent hoef je bijvoorbeeld niet per definitie naar de bachelor vertrouwenscontactpersoon. Kies vooral degene bij wie je je fijn voelt!

pasfoto

Soumaya

Hoi! Ik ben Soumaya, en ik heb in 2023 de bachelor Biomedische Wetenschappen afgerond. Inmiddels ben ik begonnen aan de master Cardiovascular Health and Disease. Ik houd me graag bezig met kalligrafie, het lezen van boeken, en af en toe kan ik mijzelf naar de sportschool slepen.
Mijn doel als vertrouwenscontactpersoon is hoofdzakelijk om een luisterend oor te bieden. Vervolgens kunnen we dan samen kijken welke hulp er allemaal beschikbaar is, en eventueel komen we met z'n tweeën tot een oplossing. Je kunt bij mij terecht met alles wat je dwars zit. Neem contact met me op via soumaya.vcp@gmail.com.

Myrthe VCP

Myrthe

Hoi! Ik ben Myrthe en zit in het derde jaar van de bachelor Biomedische Wetenschappen. Naast studeren breng ik graag tijd door met vriendinnen en af en toe sta ik op het hockeyveld.
Als vertrouwenscontactpersoon ben ik er om jou te helpen. Samen kijken we wat de beste oplossingen zijn, of soms wil je gewoon even je hart luchten. Wat er ook is, je kunt altijd bij mij terecht.
Is er iets wat je kwijt wil, weet je even niet wat de beste oplossing is of bij wie je terecht kan? Stuur me een mailtje op myrthe.vcp@gmail.com.