Genoot- en gezelschappen

Genootschappen

Genootschappen zijn vriendengroepen die het leuk vinden om officieel te worden erkend als groep binnen Mebiose. Hieronder zullen de genootschappen zich voorstellen. Wil jij ook een genootschap worden met je vriendengroep, neem dan contact op met mebiose@umcutrecht.nl

Biero et Veherans iudex

Biero et Veherans iudex, afgekort BeVi, is één van de genootschappen van Mebiose. Lees hun persoonlijke voorstelstuk hieronder!

Eetclub de Trambuddies

Eetclub de Trambuddies is één van de genootschappen van Mebiose. Lees hieronder hun persoonlijke voorstelstuk!

FC Snoekpaars

FC Snoekpaars is het voetbalgenootschap van Mebiose. Lees hieronder hun persoonlijke voorstelstuk!

Karaoke FeestComité

Karaoke FeestComité, afgekort KFC, is het karaokegenootschap van Mebiose. Lees hieronder hun persoonlijke voorstelstuk!

Ultimus Festus

Ultimus Festus, afgekort U.F., is één van de genootschappen van Mebiose. Lees hieronder hun persoonlijke voorstelstuk!

Gezelschappen

Gezelschappen zijn verticale verbanden binnen Mebiose die ieder jaar weer een aantal nieuwe mensen vragen. Intern organiseren de gezelschappen meerdere activiteiten per jaar. Daarnaast organiseren zij minstens één activiteit per jaar voor Mebiose.

Amor per Ventrem

Amor per Ventrem, afgekort APV, is het kookgezelschap van Mebiose, die bij Eerstejaarsweekend en ALV’s met de lekkerste maaltijden klaarstaan. Hieronder zullen ze zichzelf verder voorstellen!

E.N.M.B.H.G. Villa Virorum

Het Eerste Nederlandse Medisch Biologen Heren Gezelschap ‘Villa Virorum’, afgekort VV, is het herengezelschap van Mebiose, die voor Mebiose elk jaar de Diescantus organiseren. Hieronder zullen ze zichzelf verder voorstellen!

Femme Fatale

Femme Fatale, afgekort FF, is het vrouwengezelschap van Mebiose. Jaarlijks organiseren zij één activiteit voor Mebiose vaak in het thema van cocktails. Hieronder zullen zij zichzelf verder voorstellen!

Marcus et Cornelia

De Marcus et Cornelia, afgekort MetC, is het oud-besturen gezelschap van Mebiose. Jaarlijks ondersteunen zij het bestuur, maar organiseren daarnaast onderling ook uitjes. Hieronder zullen ze zichzelf verder voorstellen!

Societas Claudus Ramus

Societas Claudus Ramus is het gezelschap van oud-leden van feestcommissie Gloek. Jaarlijks organiseren zij de cantus op Eerstejaarsweekend. Hieronder zullen zij zichzelf verder voorstellen!

Societas Perpetua

E.C. Societas Perpetua is het gezelschap van oud-leden van verscheidene Eerstejaarscommissies. Jaarlijks proberen zij een activiteit voor Mebiose te organiseren. Hieronder zullen zij zichzelf verder voorstellen!