Bedrijven

Partner bedrijven en organisaties

De M.B.V. Mebiose heeft samenwerkingen met talloze bedrijven en organisaties. Op deze pagina staan een aantal partners uitgelicht. 

ABN Amro

De bank voor medici! ABN AMRO besteedt veel aandacht aan de medische sector en heeft speciaal voor medische studenten een Medisch Studenten Pakket.

Auxilio Zorgprofessionals & Academie

Auxilio is gespecialiseerd in personele inzet en opleidingen in de eerstelijns geneeskunde. Vanuit hun opleidingstak investeren zij in de opleiding en verdere ontwikkeling van zorgpersoneel. Doelstelling is het vergroten van de deskundigheid van de zorg in heel Nederland, met een focus op de huisartsenpraktijken en spoedposten.

ChipSoft

Wil jij meehelpen de zorg te verbeteren, maar zie jij jezelf niet direct aan het bed van een patiënt staan? Neem dan eens een kijkje bij ChipSoft, dat al jaren aan de top staat als het gaat om zorgautomatisering. ChipSoft heeft altijd plek voor developers en consultants met talent.

GenDx

GenDx is een innovatief bedrijf, gevestigd op het Utrecht Science Park. Ons gedreven, internationale team ontwikkelt en produceert producten voor moleculaire diagnostiek. Tevens staan we bekend om onze uitstekende support en educatie. GenDx reagentia en software worden gebruikt in diagnostische labs over de hele wereld om de beste match tussen patiënt en donor vast te stellen en de transplantatie vervolgens te monitoren. Zo dragen we bij aan de kwaliteit van leven en overlevingskansen van transplantatiepatiënten.

Gupta Strategists

Gupta Strategists ondersteunt alle typen bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg bij strategische vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, zorgverzekeraars, toezichthouders en financiers.

Hups

Werken bij Hups is meer dan een bijbaan in de zorg! Sinds kort is Mantelaar Hups geworden Hups heeft als missie om zoveel mogelijk mantelzorgers ondersteuning te geven, zodat zij de ruimte hebben om tijd voor zichzelf te kunnen nemen. Werknemers weten als geen ander hoe dankbaar de mantelzorgers zijn als zij kiezen voor ondersteuning en ze ontlast worden. Wil jij ook deel uitmaken van deze missie en daarbij relevante ervaring opdoen en goed bijverdienen?

Julius Centrum

Samen met de collega’s in het UMC Utrecht werken wij hard om de zorg voor patiënten (en toekomstige patiënten) te verbeteren. Wij doen dat vooral door het verrichten van wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe diagnose- en behandelmethoden.

Unique Uitzendbureau

Unique Uitzendbureau is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk buitengewoon goed en snel te doen. We maken duidelijke afspraken. En we doen wat nodig is om onze afspraken waar te maken. Nooit minder, altijd meer.