Bedrijven

Partner bedrijven en organisaties

De M.B.V. Mebiose heeft samenwerkingen met talloze bedrijven en organisaties. Op deze pagina staan een aantal partners uitgelicht. 

Julius Centrum

Samen met de collega’s in het UMC Utrecht werken wij hard om de zorg voor patiënten (en toekomstige patiënten) te verbeteren. Wij doen dat vooral door het verrichten van wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe diagnose- en behandelmethoden.

Unique Uitzendbureau

Unique Uitzendbureau is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk buitengewoon goed en snel te doen. We maken duidelijke afspraken. En we doen wat nodig is om onze afspraken waar te maken. Nooit minder, altijd meer.

Auxilio Zorgprofessionals & Academie

Auxilio is gespecialiseerd in personele inzet en opleidingen in de eerstelijns geneeskunde. Vanuit hun opleidingstak investeren zij in de opleiding en verdere ontwikkeling van zorgpersoneel. Doelstelling is het vergroten van de deskundigheid van de zorg in heel Nederland, met een focus op de huisartsenpraktijken en spoedposten.

Gupta Strategists

Gupta Strategists ondersteunt alle typen bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg bij strategische vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, zorgverzekeraars, toezichthouders en financiers.