Vacatures

Werk vinden via Mebiose?

Een aantal van onze partners bieden ook vacatures aan voor leuke bijbanen! Deze staan hieronder op een rijtje weergegeven. Mocht je interesse hebben, schroom dan niet om op de vacature te reageren! 


Auxilio: Zorgprofessionals & Academie

Ben je op zoek naar een vacature in de zorg? Op deze pagina vind je alle zorg gerelateerde vacatures. Met een breed netwerk binnen de zorg, hebben we altijd een zorg vacature beschikbaar die bij jou past. Wij werken landelijk en richten ons op verschillende zorgprofessionals waaronder doktersassisitenten, triagisten. Ook hebben wij diverse banen voor studenten geneeskunde, biomedische wetenschappen en gezondheidswetenschappen.

ChipSoft

Wil jij jezelf razendsnel ontwikkelen bij de marktleider in de zorg-ICT? En vind jij het een uitdaging om de zorgprocessen binnen een zorginstelling te verbeteren? Grijp dan deze kans en wordt Consultant voor de Zorg! Voor ons hoofdkantoor zoeken wij een enthousiaste en klantgerichte aanpakker met liefde voor zorg en ICT.

High Select

High Select viert haar 20-jarige bestaan, een mijlpaal waar we met trots op terugkijken! Onze focus blijft gericht op de ontwikkeling van jong academisch talent binnen de sector Zorg en Welzijn. Enerzijds selecteren en begeleiden we jonge, gepassioneerde starters met lef die academisch zijn opgeleid. Anderzijds bieden we Zorg- en Welzijnsorganisaties de kans om deze trainees binnen hun organisatie in te zetten. Ons bewezen opleidings- en begeleidingsconcept staat garant voor kwaliteit in de praktijk.

Hups

Hups koppelt gedreven zorgverleners aan mantelzorgers en hun naaste voor zorg en gezelschap. Wij staan voor een goede balans tussen persoonlijke verzorging én persoonlijke aandacht.

Unique Uitzendbureau

Unique helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een baan, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken we verder dan een naam, diploma of cv. Jouw passies, talenten, karakter én drive. Die maken jou… jóu. Want de ene mens is de andere niet.