Werk vinden via Mebiose?

Een aantal van onze partners bieden ook vacatures aan voor leuke bijbanen! Deze staan hieronder op een rijtje weergegeven. Mocht je interesse hebben, schroom dan niet om op de vacature te reageren! 


Doen Horeca Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende horeca vacature? Dan zit je goed bij DOEN Horeca, wij hebben namelijk de leukste horeca banen in onder andere Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Tilburg. Bij het horeca uitzendbureau van DOEN Horeca kun je werken op toplocaties in deze steden.

Auxilio: Zorgprofessionals & Academie

Ben je op zoek naar een vacature in de zorg? Op deze pagina vind je alle zorg gerelateerde vacatures. Met een breed netwerk binnen de zorg, hebben we altijd een zorg vacature beschikbaar die bij jou past. Wij werken landelijk en richten ons op verschillende zorgprofessionals waaronder doktersassisitenten, triagisten. Ook hebben wij diverse banen voor studenten geneeskunde, biomedische wetenschappen en gezondheidswetenschappen.

Unique Uitzendbureau

Unique helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een baan, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken we verder dan een naam, diploma of cv. Jouw passies, talenten, karakter én drive. Die maken jou… jóu. Want de ene mens is de andere niet.

Aethon

Wil jij naast je zorg-gerelateerde studie praktijkervaring opdoen in de ouderenzorg? Je komt te werken met hulpbehoevende ouderen die jouw aanwezigheid zeer gaan waarderen! Een relevante bijbaan die dus niet alleen goed is voor je bankrekening (en je cv), maar ook voor de gemoedstoestand van de ouderen in onze samenleving.