wALVIS

Werkgroep Advies, Leidraad, Visie, Innovatie en Structuur is het ondersteunende orgaan van de Praeses. Daarnaast adviseert ze over het Meerjarig Beleidsplan en de reserveringen.

Archief

In een bestuursjaar worden er altijd veel documenten, maar ook mooie herinneringen gemaakt. Om ervoor te zorgen dat deze niet verdwijnen zorgt werkgroep Archief ervoor dat deze goed opgeslagen worden.

Eerstejaarsweekend

Werkgroep Eerstejaarsweekend organiseert ieder jaar samen met de Praeses het Eerstejaarsweekend. Dit weekend is gevuld met allerlei activiteiten en bondingsmomenten voor de nieuwe eerste jaarlaag.

Externe Betrekkingen

Werkgroep Externe Betrekkingen is het ondersteunende orgaan van de vice-Fiscus. Deze werkgroep geeft advies over de verschillende activiteiten binnen de carrièreoriëntatie, maar natuurlijk ook over onze externe samenwerkingen.

Goede Doel

Werkgroep Goede Doel organiseert samen met de Fiscus in maart de Goede Doel week voor een zelfgekozen goed doel. Deze week heeft een hoop gezelligheid met vaak als resultaat veel winst voor het Goede Doel.

Green Future Promoters

De Green Future Promoters (GFP) is de duurzaamheidswerkgroep van Mebiose. Op verschillende manieren proberen zij duurzaamheid binnen de opleiding te krijgen.

Kanonshot

Om een succesvolle activiteit goed vast te leggen, is er natuurlijk een goed fototeam nodig! Dit team is gevormd door werkgroep Kanonshot, die op elke activiteit te herkennen zijn aan hun groene petjes en de camera in de hand.

Kroniek

Eens in de vijf jaar, tegelijkertijd met het Lustrum van Mebiose, wordt de kroniek geschreven. Dit boek vat de laatste vijf jaren van de vereniging samen en beschrijft daarnaast ook beknopt de volledige geschiedenis. De eerstvolgende wordt gemaakt in 2025-2026.

Masterplan

Werkgroep Masterplan ondersteunt de vice-Praeses bij de vraagstukken rondom de medezeggenschap van de GSLS-masters. Meerdere keren per jaar komen zij samen om daarover bij te praten.

Onderwijs

Werkgroep Masterplan ondersteunt de vice-Praeses bij de vraagstukken rondom de medezeggenschap van de bachelor BMW. Meerdere keren per jaar komen zij samen om daarover bij te praten.