Bestuursvlog Dave

with Geen reacties

In deze vlog laat de vice-ab Actis een week in zijn bestuursleven zien. Hij heeft gefilmd tijdens de Dies Natalis van zijn vereniging, die bom vol zat met allerlei leuke activiteiten.

Maud van der Wijst
Follow vice-ab Actis:

Heehee,

Ik ben Maud van der Wijst en ik zal dit jaar de taak van de vice-ab Actis op me nemen. Als vice-ab Actis ben ik verantwoordelijk voor de boekverkoop, promotie en andere interne zaken binnen de M.B.V. Mebiose. Ook ben ik het voornaamste aanspreekpunt voor de eerstejaars binnen de opleiding Biomedische Wetenschappen. Verder zit ik de Lustrumcommissie en Eerstejaarscommissie bij. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films te kijken, want die series duren me toch echt te lang. Ook hou ik ervan om met vrienden leuke dingen te doen. In het weekend reis ik meestal af naar het mooie dorpje Schaijk dat gelegen is in het prachtige Brabant. Ook al kom ik uit Brabant, voor het mooie voetbal moet je toch echt in Amsterdam zijn. Een Brabander die sinds haar geboorte is opgegroeid tussen de Ajax merchandise is niet raar, maar wel heel bijzonder! Dus heb je zin om tussen de colleges door over de mooiste club van Nederland te praten of wil je je Brabantse woordenschat uitbreiden, kom dan gezellig langs op de Mebiosekamer!

Joejoee,

Maud van der Wijst
h.t. vice-ab Actis der M.B.V. Mebiose

Maud van der Wijst
Latest posts from

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten