Bestuursvlog Dave

met Geen reacties

In deze vlog laat de vice-ab Actis een week in zijn bestuursleven zien. Hij heeft gefilmd tijdens de Dies Natalis van zijn vereniging, die bom vol zat met allerlei leuke activiteiten.

Volgen vice-ab Actis:

Hii,

Ik ben Irene Rou en heb dit jaar de meest geweldige functie van vice-ab Actis. Dit houdt in dat ik me bezig houd met promotie, boekverkoop en interne zaken. Ik zal me dit jaar dan ook onder andere inzetten om jullie op de hoogte te houden van alle gezelligheid en activiteiten die Mebiose te bieden heeft. Je zult me vaak op de Mebiosekamer vinden waar ik een lekker bakje koffie of kopje thee voor je zal zetten en klaarzit om gezellig te kletsen, maar je mag me natuurlijk ook inmaken met een potje tafelvoetbal of een ander leuk spelletje!
Als ik niet in de Mebiosekamer ben, kan je me (net zoals onze roodharige Praeses) vinden op de dansvloer, ben ik bij vrienden een lekker drankje doen of lig ik heerlijk in bed met snacks en Netflix. Ik hoop jullie allemaal snel te leren kennen en vaak te zien op activiteiten of op de Mebiosekamer!!

Paarse knuffels,

Irene Rou
h.t. vice-ab Actis der M.B.V. Mebiose

Laatste berichten van

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten