Student-assistent practica Moleculen

with Geen reacties

Beste BMW student,

In de cursus BMW Moleculen zijn er 5 practica en een werkcollege Metabola waarin ik nog plaats heb voor een student-assistent (3e jaars bachelor of hoger).

Voor deze onderdelen heb ik nog een student assistent nodig en mijn vraag is of je als student-assistent zou willen worden aangesteld.

Ik geef vast de data door wanneer ik onderwijsassistentie zou nodig hebben:

Donderdag 14 Februari (middag) ADH 1

Maandag 18 Februari (middag) ADH 1

Dinsdag 19 Februari (middag) ADH2

Donderdag 21 Februari (middag) ADH 2

Maandag 25 Februari (middag) Ethanol

Dinsdag 26 Februari (middag) Ethanol

Dinsdag 19 Maart (hele dag) Lever

Donderdag 21 Maart (hele dag) Lever

Donderdag 4 April  (13:15-17:00) Metabola (groep a &b)

Dinsdag 9 April (11:00-12:45 & 15:15-17:00) Metabola (groep c &d)

In totaal is het met voorbereiding van practica en werkcolleges en het nakijken van verslagen ongeveer een baan voor 100 uur.

Mail me als je interesse hebt en deze data zouden schikken we maken dan een afspraak.

 

Met vriendelijke groet,

Bart Gadella (coordinator Moleculen)

b.m.gadella@uu.nl

Coen Vliegen
Follow vice-Fiscus:

Hallee!

Ik ben Coen Vliegen en mag mij dit jaar de vice-Fiscus noemen, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de sponsoring en carrièreoriëntatie. Ik onderhoud het bestaande contact met bedrijven en probeer nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren. Carrièreoriëntatie sluit hier mooi bij aan, omdat ik samen met sponsoren, organisaties en de opleiding ga zorgen voor voldoende carrièregerichte activiteiten, zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken. Verder zit ik dit jaar in drie commissies, namelijk de Carrièredagcommissie, de Activiteitencommissie en zal ik het nieuwe jaar de Weekendcommissie gaan opstarten.
Ik ben geboren en getogen in Eindhoven (wat ook wel te horen is) en houd erg van voetbal en koken. Houden van voetbal is natuurlijk niet vreemd, want de beste club van Nederland ligt in Eindhoven natuurlijk. Zelf speel ik ook nog in een vriendenteam, namelijk “DBS 6 het sterrenequipe van de derde helft” (volg ons op Facebook). Verder heb ik ondertussen genoeg Gordon Ramsay en andere kookfilmpjes gekeken dat ik zelf ook daadwerkelijk redelijk kan koken. Mocht je zin hebben om lekker te praten over voetbal of wil je weten wat je die avond moet koken, kom dan vooral langs op de Mebiosekamer!

Houdoe hè!

Coen Vliegen
h.t. vice-fiscus der M.B.V. Mebiose

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten