Student-assistent practica Moleculen

met Geen reacties

Beste BMW student,

In de cursus BMW Moleculen zijn er 5 practica en een werkcollege Metabola waarin ik nog plaats heb voor een student-assistent (3e jaars bachelor of hoger).

Voor deze onderdelen heb ik nog een student assistent nodig en mijn vraag is of je als student-assistent zou willen worden aangesteld.

Ik geef vast de data door wanneer ik onderwijsassistentie zou nodig hebben:

Donderdag 14 Februari (middag) ADH 1

Maandag 18 Februari (middag) ADH 1

Dinsdag 19 Februari (middag) ADH2

Donderdag 21 Februari (middag) ADH 2

Maandag 25 Februari (middag) Ethanol

Dinsdag 26 Februari (middag) Ethanol

Dinsdag 19 Maart (hele dag) Lever

Donderdag 21 Maart (hele dag) Lever

Donderdag 4 April  (13:15-17:00) Metabola (groep a &b)

Dinsdag 9 April (11:00-12:45 & 15:15-17:00) Metabola (groep c &d)

In totaal is het met voorbereiding van practica en werkcolleges en het nakijken van verslagen ongeveer een baan voor 100 uur.

Mail me als je interesse hebt en deze data zouden schikken we maken dan een afspraak.

 

Met vriendelijke groet,

Bart Gadella (coordinator Moleculen)

b.m.gadella@uu.nl

Volgen vice-Fiscus:

Heeey,

Ik ben Rieko Haring en ben komend jaar als vice-Fiscus verantwoordelijk voor de sponsoring en carrière oriëntatie binnen Mebiose. Ik zal de externe contacten bijhouden en nieuwe contacten proberen te leggen met sponsoren, bedrijven en binnen de opleiding om zo goed mogelijke carrièreoriënterendactiveiten neer te zetten. Dit zodat jullie straks zo goed mogelijk keuzes kunnen gaan maken. Daarbovenop zit ik dit jaar de Diescommisse bij en zal ik in het najaar de nieuwe Carrieredagcommissie opzetten. In het nieuwe jaar komt daar ook de werkgroep ‘Wintersport’ bij, deze zal dan in de kerstvakantie van collegejaar 2022-2023 een wintersportreis organiseren.
Ik kom zelf uit een dorp uit Twente (nee ik ga niet even cooooolaaaa zeggen). Ik ben natuurliefhebber, voetbalfan en mag mezelf tot de club van lange mensen rekenen. Voor welke club ik ben hoef je niet te vragen, ik hang niet vast aan regioidentiteit (ook al is FC Twente wel een mooi clubie) maar ik ben gewoon voor de beste. WZAWZDB! Ook ben ik als plattelandsjochie goed met beestjes en plantjes, daarom laat de rest van het bestuur mij de planten en vissen verzorgen op de kamer zodat deze het jaar een beetje gaan overleven. Ik hoop jullie komend jaar tegen te komen op de Mebikamer!

Rieko Haring
h.t. vice-Fiscus der M.B.V. Mebiose

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten