JVT 2

Jaartvertegenwoordig 2 houdt zich bezig met het onderwijs van jaarlaag 2. Benieuwd wie dit jaar de JVT vormen? Lees het stuk hieronder!

Favoriete lezer,

Wij zijn de jaarvertegenwoordiging ofwel de JVT. Wegens het doorslaande succes van JVT1 van afgelopen jaar nu ook een JVT2! De JVT 2 is naast een leuke groep personen ook een belangrijk orgaan voor het functioneren van de opleiding. Naast het troubleshooten van de kleine puntjes pakken we ook de grote aan met de cursuscoördinatoren.

Aangezien niemand perfect is en overal knelpunten kunnen vormen zijn ook onze vakken niet perfect. Maar met de hulp van de JVT en de JVT’s ervoor gaan we ieder jaar vooruit. Dit is mogelijk met de inbreng van studenten die mede vaststellen wat de knopen zijn of de muren zijn waartegen we aanlopen. Wij pakken deze op en gaan ermee aan de slag!
We zijn makkelijk bereikbaar via de mail JVT2@mebiose.nl, mobiel of gewoon fysiek in de gangen. Heb je commentaar over de toetsen, colleges of iets anders? Contacteer ons en help ons jou helpen. Want samen gaan wij de cursussen verbeteren voor onszelf en voor de jaren na ons. Zo kun je jouw steentje bijdragen en laat je ook positieve veranderingen na ver nadat je met je diploma ontvangen heb en met veel plezier aan t werk bent.

Groetjes,
De JVT
Koen, Anna, Sita, Julia, Julian, Gijs Jaap, Daniëlle, Floor en Brent
o.d.z. hoe meer klachten hoe meer vreugd.