Master student wanted (min 6 months, fulltime)

met Geen reacties

LUMC, Leiden, Department of Cell and Chemical Biology; https://ccb.lumc.nl/research/maureen-galmes-spit-283

 

I’m looking for a motivated master student to help me finish my project on ubiquitination in Wnt signaling and colorectal cancer. For this project we mainly apply in vitro work, including biochemistry, cell biology and microscopy techniques, but we will also analyze mouse tissue samples. Please contact me when interested and for more information!

 

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde Master student om mij te helpen met het afronden van mijn project over ubiquitinering in Wnt signalering en colorectale kanker. In dit project gebruiken we vooral in vitro technieken zoals biochemie, celbiologie en microscopie. Maar we zullen ook muizen weefsels analyseren. Neem alsjeblieft contact met mij op wanneer je geïnteresseerd bent en voor meer informatie!

 

Cheers,

Maureen Galmes-Spit

m.galmes-spit@lumc.nl

Volgen vice-Fiscus:

Heeey,

Ik ben Rieko Haring en ben komend jaar als vice-Fiscus verantwoordelijk voor de sponsoring en carrière oriëntatie binnen Mebiose. Ik zal de externe contacten bijhouden en nieuwe contacten proberen te leggen met sponsoren, bedrijven en binnen de opleiding om zo goed mogelijke carrièreoriënterendactiveiten neer te zetten. Dit zodat jullie straks zo goed mogelijk keuzes kunnen gaan maken. Daarbovenop zit ik dit jaar de Diescommisse bij en zal ik in het najaar de nieuwe Carrieredagcommissie opzetten. In het nieuwe jaar komt daar ook de werkgroep ‘Wintersport’ bij, deze zal dan in de kerstvakantie van collegejaar 2022-2023 een wintersportreis organiseren.
Ik kom zelf uit een dorp uit Twente (nee ik ga niet even cooooolaaaa zeggen). Ik ben natuurliefhebber, voetbalfan en mag mezelf tot de club van lange mensen rekenen. Voor welke club ik ben hoef je niet te vragen, ik hang niet vast aan regioidentiteit (ook al is FC Twente wel een mooi clubie) maar ik ben gewoon voor de beste. WZAWZDB! Ook ben ik als plattelandsjochie goed met beestjes en plantjes, daarom laat de rest van het bestuur mij de planten en vissen verzorgen op de kamer zodat deze het jaar een beetje gaan overleven. Ik hoop jullie komend jaar tegen te komen op de Mebikamer!

Rieko Haring
h.t. vice-Fiscus der M.B.V. Mebiose

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten