Master student wanted (min 6 months, fulltime)

met Geen reacties

LUMC, Leiden, Department of Cell and Chemical Biology; https://ccb.lumc.nl/research/maureen-galmes-spit-283

 

I’m looking for a motivated master student to help me finish my project on ubiquitination in Wnt signaling and colorectal cancer. For this project we mainly apply in vitro work, including biochemistry, cell biology and microscopy techniques, but we will also analyze mouse tissue samples. Please contact me when interested and for more information!

 

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde Master student om mij te helpen met het afronden van mijn project over ubiquitinering in Wnt signalering en colorectale kanker. In dit project gebruiken we vooral in vitro technieken zoals biochemie, celbiologie en microscopie. Maar we zullen ook muizen weefsels analyseren. Neem alsjeblieft contact met mij op wanneer je geïnteresseerd bent en voor meer informatie!

 

Cheers,

Maureen Galmes-Spit

m.galmes-spit@lumc.nl

Volgen vice-Fiscus:

Heee,

Mijn naam is Lisanne van Barneveld, ik ben 22 jaar en op dit moment 4e jaars BMW. Dit jaar mag ik de functie van vice-Fiscus vervullen! Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met sponsoren (en de daarbij behorende inkomsten ;)) en de carrièreoriëntatie. Dit jaar ga ik me bezighouden met het uitbreiden en stroomlijnen van de carrièreoriëntatie zodat iedere Mebioot zich goed kan verdiepen in hun toekomst. Verder ben ik bijzitter van de Diescommissie en de Carrièredagcommissie! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het bijzijn van mijn vrienden, het liefst op het terras :). Ik ben heel goed in lekker kletsen en koffie drinken dus kom vooral een bakkie doen met mij op de Mebiosekamer!

Liefs,
Lisanne van Barneveld
h.t. vice-Fiscus der M.B.V. Mebiose

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten