Master student wanted (min 6 months, fulltime)

with Geen reacties

LUMC, Leiden, Department of Cell and Chemical Biology; https://ccb.lumc.nl/research/maureen-galmes-spit-283

 

I’m looking for a motivated master student to help me finish my project on ubiquitination in Wnt signaling and colorectal cancer. For this project we mainly apply in vitro work, including biochemistry, cell biology and microscopy techniques, but we will also analyze mouse tissue samples. Please contact me when interested and for more information!

 

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde Master student om mij te helpen met het afronden van mijn project over ubiquitinering in Wnt signalering en colorectale kanker. In dit project gebruiken we vooral in vitro technieken zoals biochemie, celbiologie en microscopie. Maar we zullen ook muizen weefsels analyseren. Neem alsjeblieft contact met mij op wanneer je geïnteresseerd bent en voor meer informatie!

 

Cheers,

Maureen Galmes-Spit

m.galmes-spit@lumc.nl

Coen Vliegen
Follow vice-Fiscus:

Hallee!

Ik ben Coen Vliegen en mag mij dit jaar de vice-Fiscus noemen, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de sponsoring en carrièreoriëntatie. Ik onderhoud het bestaande contact met bedrijven en probeer nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren. Carrièreoriëntatie sluit hier mooi bij aan, omdat ik samen met sponsoren, organisaties en de opleiding ga zorgen voor voldoende carrièregerichte activiteiten, zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken. Verder zit ik dit jaar in drie commissies, namelijk de Carrièredagcommissie, de Activiteitencommissie en zal ik het nieuwe jaar de Weekendcommissie gaan opstarten.
Ik ben geboren en getogen in Eindhoven (wat ook wel te horen is) en houd erg van voetbal en koken. Houden van voetbal is natuurlijk niet vreemd, want de beste club van Nederland ligt in Eindhoven natuurlijk. Zelf speel ik ook nog in een vriendenteam, namelijk “DBS 6 het sterrenequipe van de derde helft” (volg ons op Facebook). Verder heb ik ondertussen genoeg Gordon Ramsay en andere kookfilmpjes gekeken dat ik zelf ook daadwerkelijk redelijk kan koken. Mocht je zin hebben om lekker te praten over voetbal of wil je weten wat je die avond moet koken, kom dan vooral langs op de Mebiosekamer!

Houdoe hè!

Coen Vliegen
h.t. vice-fiscus der M.B.V. Mebiose

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten