Goede Doel week in zicht

09 maart 2023
Elk jaar wordt in maart de Goede Doel week georganiseerd. Dit jaar is het Goede Doel de Liedjesfabriek gekozen. Een planning vol met allerlei leuke activiteiten en acties is gemaakt en we staan te trappelen om aan deze week te beginnen!

Volgende week, in de week van 13 t/m 17 maart, is het eindelijk weer tijd voor de Goede Doel week! Dit jaar heeft werkgroep Goede Doel besloten geld op te halen voor de Liedjesfabriek! 

Deze stichting zorgt ervoor dat zieke kinderen eventjes het ziek zijn kunnen vergeten door samen met de kinderen een liedje te schrijven en een videoclip op te nemen. We gaan proberen zoveel mogelijk geld hiervoor op te halen door middel van allerlei activiteiten en acties. 

Wat staat er op de planning?
Een korte planning van de week ziet er als volgt uit: op maandag starten we met de taartenbakwedstrijd en een leuke muziekquiz. Op dinsdag gaan we borrelen op de Hamburgerstraat met ouderwets ‘radje draaien’. Overdag op woensdag zullen er worstenbroodjes verkocht worden, die ‘s avonds eraf gesport worden tijdens de sportactiviteit. Gedurende de donderdag zal de Mebiosekamer omgebouwd worden tot een heuse escape room en we zullen de week afsluiten met een 30 seconds toernooi en WABXL op de vrijdag. Qua acties kun je denken aan een aantal klassiekers zoals ‘verneuk het bestuur’ en een loterij. Bij de loterij zullen dit jaar ook items van de Liedjesfabriek verloot worden, dus dat betekent nog meer kans op het winnen van een prijs! 

Meer informatie over de activiteiten en acties is te vinden in de jaarchats. We hopen in ieder geval met jullie samen zoveel mogelijk geld op te halen of jullie te zien verschijnen op onze activiteiten! Tot volgende week!