Amor per Ventrem

Amor per Ventrem, afgekort APV, is het kookgezelschap van Mebiose, die bij Eerstejaarsweekend en ALV's met de lekkerste maaltijden klaarstaan. Hieronder zullen ze zichzelf verder voorstellen!

Amor per Ventrem is het jongste gezelschap van de M.B.V. Mebiose. Sinds juni 2015 houdt dit kookgezelschap zich bezig met de kunst van het eten, koken en bakken. Je kunt ons kennen van de pasta op het Eerstejaarsweekend of de maaltijd voor €1,50 voor elke Algemene Ledenvergadering (ALV) van Mebiose.

Met alle liefde voorzien we de Mebioot van een goede bodem. Daarbij organiseren we elk jaar een diner (of andere culinaire activiteit). De leden van Amor per Ventrem zijn afkomstig uit verschillende jaarlagen en hebben verschillende interesses, maar met een gedeelde liefde voor eten en voor Mebiose kan er eigenlijk niks meer misgaan. Niet voor niets hebben we ons Amor per Ventrem, oftewel ‘Liefde door de maag’ genoemd. Wij bewijzen dat niet alleen de liefde van de man door de maag gaat: met onze kookkunsten hebben we ook al menig vrouwenhart veroverd.

Mocht je nu ook van gezelligheid en eten houden, laat het dan even aan ons weten via amorperventrem@mebiose.nl! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden.

Liefs Amor per Ventrem

Wil jij contact opnemen met Amor per Ventrem? Stuur dan een mailtje naar amorperventrem@mebiose.nl