Societas Claudus Ramus

Societas Claudus Ramus is het gezelschap van oud-leden van feestcommissie Gloek. Jaarlijks organiseren zij de cantus op Eerstejaarsweekend. Hieronder zullen zij zichzelf verder voorstellen!

Wij zijn Societas Claudus Ramus, Claudus Ramus betekent “Lamme Tak“. Dit gezelschap is vernoemd naar de mooiste functie binnen de Feestcommissie van Mebiose, fc Gloek. Niet zomaar iedereen mag deze functie bekleden, pas na jarenlange dienst en wanneer je je als feestbeest hebt bewezen kom je hiervoor in aanmerking.
Echte Gloekers blijven minstens 2 jaar, tegen de tijd dat ze stoppen heeft zich een hechte groep gevormd die samen talloze foute borrels en feesten heeft georganiseerd onder het genot van heel veel biertjes.
Omdat het onvermijdelijk is dat de tijd komt om de fakkel over te dragen aan de jongere garde (voor sommigen sneller dan anderen), vonden wij dat er iets moest komen waar oud-Gloekers op terug konden vallen.

De meeste oud-leden zijn nu masterstudenten, PhD studenten of hebben een echte grote mensen baan. Eens in de zoveel tijd echter moeten de hersenen uit en de tap aan, en wat is er dan leuker dan herinneringen ophalen met je oude vrienden.

Pro biero!