Amor per Ventrem

Amor per Ventrem, afgekort APV, is het kookgezelschap van Mebiose, die bij Eerstejaarsweekend en ALV’s met de lekkerste maaltijden klaarstaan. Hieronder zullen ze zichzelf verder voorstellen!

E.N.M.B.H.G. Villa Virorum

Het Eerste Nederlandse Medisch Biologen Heren Gezelschap ‘Villa Virorum’, afgekort VV, is het herengezelschap van Mebiose, die voor Mebiose elk jaar de Diescantus organiseren. Hieronder zullen ze zichzelf verder voorstellen!

Femme Fatale

Femme Fatale, afgekort FF, is het vrouwengezelschap van Mebiose. Jaarlijks organiseren zij één activiteit voor Mebiose vaak in het thema van cocktails. Hieronder zullen zij zichzelf verder voorstellen!

Marcus et Cornelia

De Marcus et Cornelia, afgekort MetC, is het oud-besturen gezelschap van Mebiose. Jaarlijks ondersteunen zij het bestuur, maar organiseren daarnaast onderling ook uitjes. Hieronder zullen ze zichzelf verder voorstellen!

Societas Claudus Ramus

Societas Claudus Ramus is het gezelschap van oud-leden van feestcommissie Gloek. Jaarlijks organiseren zij de cantus op Eerstejaarsweekend. Hieronder zullen zij zichzelf verder voorstellen!

Societas Perpetua

E.C. Societas Perpetua is het gezelschap van oud-leden van verscheidene Eerstejaarscommissies. Jaarlijks proberen zij een activiteit voor Mebiose te organiseren. Hieronder zullen zij zichzelf verder voorstellen!