Ultimus Festus

Ultimus Festus, afgekort U.F., is één van de genootschappen van Mebiose. Lees hieronder hun persoonlijke voorstelstuk!

Er waren eens… BMW studenten die besloten een groep te vormen genaamd Dikke Party. Zo begon ons onthullingsfilmpje waarin wij ons bekend maakten als Ultimus Festus, o.d.z. Liever te lam in de kist dan weer een dikke party gemist. Met als onze officiële – maar toch niet zo officiële kreet: UF!  

Ons doel om van stichting naar genootschap te gaan was bereikt! Een groep waarin we elk onze eigen weg gaan, met BMW als ons startpunt. Met dit genootschap zijn wij van alle markten thuis en bezitten wij breed inzetbare ideeën: de toverstaf van H. Potter namaken, personen in de kofferbak vervoeren, drinken tijdens het autorijden (op de Wii), de plaatsen van herkomst onveilig maken en aan échte familieactiviteiten doen zoals bowlen en flunkybal. Al blijft een ander belangrijk punt voor onze band het delen van quotes. Deze brengen ons elke dag een stukje extra wijsheid mee en inzicht in elkaars leven.  

Wil je meer weten over onze avonturen of inspiratie op doen? Ga dan naar onze socials op Insta en TikTok.  

Groetjeeeeees, 
De UFjes 

Floor (Muziek), Hein (Vermaak), Dagmar (TikTok), Kato (Gubs), Jordi (Barfcounter), Jeroen (Fiscus), Olaf (Knuffel), Milou (ab Actis), Kiki (EHBO/ mensen zoenen), Sascha (Insta), Marion (Creatieve visie), Astrid (Extra) en Irene (Praeses)