Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie is de commissie die activiteiten voor alle jaarlagen organiseert. Daarnaast organiseren ze ook een aantal vaste activiteiten, zoals de Batavierenrace.

Boekverkoop commissie

De Boekverkoopcommissie is het ondersteunende orgaan van de vice-ab Actis en beantwoordt daarom alle vragen omtrent de boekverkoop.

Buitenlandse Excursie Commissie

De Buitenlandse Excursie Commissie (Foreign Excursion Committee) organiseert eens in de twee jaar een buitelandse studiereis. De volgende zal plaatsvinden in april 2024.

Carrièredagcommissie

De Carrièredagcommissie bestaat uit leden van Mebiose en U.L.S.V. Amino, die eens in de twee jaar een carrieredag voor beide opleidingen organiseren. De volgende vindt plaats in december 2024.

Diescommissie

De Diescommissie organiseert in februari een week vol activiteiten ter ere van de verjaardag van Mebiose. Hierbij kan je denken aan vaste activiteiten zoals het ledeneten en een cantus, maar ook vrije activiteiten.

Eerstejaarscommissie

De Eerstejaarscommissie is de commissie speciaal voor eerstejaars activiteiten. Daarnaast ontwerpen ze elk jaar de nieuwe jaartrui.

Feestcommissie

Feestcommissie Gloek organiseert alle feesten en borrels van Mebiose. Met veel plezier schenken ze jullie drankjes achter de bar in.

Galacommissie

De Galacommissie organiseert het onvergetelijke Mebiose gala in februari. Het gala staat bekend als één van de leukste en grootste activiteiten van het jaar.

Jaarboekcommissie

De Jaarboekcommissie ontwerpt elk jaar het vetste jaarboek met daarin de mooiste herinneringen. Deze wordt uitgegeven in februari.

Kascommissie

De Kascommissie is het ondersteunend orgaan van de Fiscus van Mebiose. Ze controleert de boekhouding, administratie en afrekeningen.

Mastercommissie

De Mastercommissie organiseert gedurende het jaar allerlei soorten activiteiten speciaal voor masterstudenten van de GSLS.

Tight Junction

De Tight Junction schrijft vijf keer per jaar het verenigingsblad van Mebiose. Elke editie garandeert weer veel leesplezier!

Weekendcommissie

De Weekendcommissie organiseert eens in de twee jaar het Mebioseweekend in mei! De eerstvolgende vindt plaats in mei 2025.