(Bio)medisch-wetenschappelijk bijbaantje aangeboden!

met Geen reacties

(Bio)medisch-wetenschappelijk bijbaantje aangeboden!

 

We zijn op zoek naar studenten die willen bijverdienen door te ondersteunen bij een onderzoek naar ITP (immuun trombocytopenie); binnen de benigne hematologie (Van Creveldkliniek).

 

  • Je doet zelfstandig labtesten in het UMC Utrecht en andere centra, die we je uiteraard gaan leren. Enige ervaring is fijn

 

  • Het werk is flexibel binnen kantooruren, per keer ongeveer een dagdeel. Het is op basis van een 0-uren contract, dus je kunt de uren schrijven die je gewerkt hebt.

 

  • Waardevolle onderzoekservaring, indien gewenst: mee-publiceren en bijwonen van relevante congressen!

 

Bij interesse of vragen kun je altijd contact opnemen met de arts-onderzoeker (Wobke van Dijk): w.e.m.vandijk-16@umcutrecht.nl / 0887567846

Volgen vice-Fiscus:

Heee,

Mijn naam is Lisanne van Barneveld, ik ben 22 jaar en op dit moment 4e jaars BMW. Dit jaar mag ik de functie van vice-Fiscus vervullen! Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met sponsoren (en de daarbij behorende inkomsten ;)) en de carrièreoriëntatie. Dit jaar ga ik me bezighouden met het uitbreiden en stroomlijnen van de carrièreoriëntatie zodat iedere Mebioot zich goed kan verdiepen in hun toekomst. Verder ben ik bijzitter van de Diescommissie en de Carrièredagcommissie! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het bijzijn van mijn vrienden, het liefst op het terras :). Ik ben heel goed in lekker kletsen en koffie drinken dus kom vooral een bakkie doen met mij op de Mebiosekamer!

Liefs,
Lisanne van Barneveld
h.t. vice-Fiscus der M.B.V. Mebiose

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten