MSc Epidemiology

Er is veel vraag naar de onderzoeksdiscipline epidemiologie vanuit onderzoekscentra, bedrijven en industrieën die werkzaam zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch (klinisch) onderzoek. In de epidemiologie houdt men zich bezig met study designs en data collectie van onderzoeken, maar ook met de analyse en interpretatie van onderzoeksresultaten: wat betekenen de onderzoeksresultaten in het dagelijks leven. De MSc Epidemiology biedt hoogstaand epidemiologisch onderwijs op master- en PhD niveau georganiseerd vanuit de Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht, divisie Julius Centrum. Het masterprogramma wordt in drie varianten aangeboden.
  • 120 EC face-to-face MSc programma. Een voltijd master voor studenten met een Universitaire BSc.
  • 90 EC face-to-face MSc postgraduate programma. Een voltijd master voor studenten met een universitaire MSc.
  • 90 EC online MSc postgraduate programma . Een deeltijd master voor studenten met een universitaire MSc aangeboden door online platform Elevate Health.
Alle cursussen binnen het face-to-face en online MSc programma zijn ook los te volgen. Voor meer informatie en een cursusoverzicht: http://www.msc-epidemiology.nl/ https://msc-epidemiology.online/