Bijbaan Afdeling Centraal Inschrijven UMC

met Geen reacties

Medewerker Centraal Inschrijven patiënten

Lijkt het jou leuk om in het UMC Utrecht zowel patiënten in te schrijven als administratieve werkzaamheden uit te voeren? De nieuw opgerichte afdeling Centraal Inschrijven is op zoek naar enthousiaste studenten die opzoek zijn naar een flexibele bijbaan.

  • Studenten die nauwkeurig, klantgericht en communicatief vaardig zijn;
  • Flexibele werktijden: minimaal 8 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 7:30 en 17:00 uur;
  • Salaris: € 12,41 bruto per uur;
  • Werklocatie in het UMC Utrecht.

Voor meer informatie over deze vacature, neem gerust contact  op. Om direct te solliciteren: stuur je CV op naar Michael van Ham.

Telefoonnummer 06-14211814

E-mail m.w.j.vanham-9@umcutrecht.nl

Volgen vice-Fiscus:

Heee,

Mijn naam is Lisanne van Barneveld, ik ben 22 jaar en op dit moment 4e jaars BMW. Dit jaar mag ik de functie van vice-Fiscus vervullen! Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met sponsoren (en de daarbij behorende inkomsten ;)) en de carrièreoriëntatie. Dit jaar ga ik me bezighouden met het uitbreiden en stroomlijnen van de carrièreoriëntatie zodat iedere Mebioot zich goed kan verdiepen in hun toekomst. Verder ben ik bijzitter van de Diescommissie en de Carrièredagcommissie! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het bijzijn van mijn vrienden, het liefst op het terras :). Ik ben heel goed in lekker kletsen en koffie drinken dus kom vooral een bakkie doen met mij op de Mebiosekamer!

Liefs,
Lisanne van Barneveld
h.t. vice-Fiscus der M.B.V. Mebiose

Bij het gebruik van deze website worden HTTP cookies bijgehouden voor een optimaal <b>paarse</b> surfervaring. meer informatie

De HTTP cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'Toestaan cookies' om u de beste surfervaring te geven.
U gaat nu door met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw HTTP cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u voor 12 maanden akkoord met de HTTP cookie-instellingen.

Sluiten