Unique Uitzendbureau

Unique Uitzendbureau is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk buitengewoon goed en snel te doen. We maken duidelijke afspraken. En we doen wat nodig is om onze afspraken waar te maken. Nooit minder, altijd meer.

Unique uitzendbureau helpt jou een baan vinden die écht bij jou past. Volgens Unique is iedereen uniek. Daarom kijken zij verder dan een naam, diploma of CV. Jouw passies, talenten, karakter en drive. Die maken jou… jóu. En zoals jij uniek bent, is ook iedere baan dat. 

Unique is een progressief uitzendbureau voor werkend én ondernemend Nederland. Hun doel is zowel hun werk snel en goed te doen door duidelijke afspraken te maken en die ook na te komen. Hun motto is: ‘Nooit minder, altijd meer’. 
Goede voorbeelden van hun vooruitstrevende idealen zijn dat ze hun CO2 uitstoot reduceren, gaan kinderarbeid tegen en werken mee aan Stiching Gered Gereedschap, omdat Unique ook nog eens technisch specialist is. 

Eén van de grootste pijlers van Unique is, is het matchen van jou talent aan een perfecte baan die echt bij jou past. Ze willen samen met jou op zoek gaan naar wat nodig is en samen werken aan de volgende stap. Op hun site staat het volgende: 

“Deskundig. We zijn professioneel en slagvaardig. Resultaat is voor ons het belangrijkst. 
Ondernemend. We weten wat nodig is om succesvol te zijn. We dagen uit en overtreffen verwachtingen. Van heel goed naar nog beter.
Nieuwsgierig. We zijn nieuwsgierig naar u, en naar uw wensen. We blijven zoeken naar oplossingen.”

Benieuwd hoe en waar je bij via Unique aan de slag kunt gaan? Kijk dan snel op de vacaturepagina!