Mantelaar

Werken bij Mantelaar is meer dan een bijbaan in de zorg! Mantelaar heeft als missie om zoveel mogelijk mantelzorgers ondersteuning te geven, zodat zij de ruimte hebben om tijd voor zichzelf te kunnen nemen. Mantelaars weten als geen ander hoe dankbaar de mantelzorgers zijn als zij kiezen voor ondersteuning en ze ontlast worden. Wil jij ook deel uitmaken van deze missie en daarbij relevante ervaring opdoen en goed bijverdienen?

Vacature zorgstudent bij Mantelaar

De functie

Je biedt ondersteuning bij mensen thuis. Je cliënten variëren van overbelaste ouders met een kind met autisme tot kinderen, jongeren of volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, (lichte) GGZ problematiek of ouderen met dementie. Denk aan wandelen/koffie drinken met een oudere, oppassen op een kindje met autisme of ADHD of een (kwetsbare) moeder na haar bevalling ondersteunen bij het huishouden en zorg voor haar pasgeboren baby. Elke hulpvraag is anders. Naast korte bezoeken kan je je ook inschrijven op 24-uurs en nachtdiensten. Dit is snel en lekker bijverdienen. Je kiest zelf hoeveel je werkt en aan welke gezinnen, echtparen of individuen jij ondersteuning gaat bieden.

Mantelaar biedt..

Een super dankbare (bij)baan waarbij je relevante werkervaring op doet in de zorg. Het is flexibel werk en bovengemiddeld betaald!

Doe jij..

– Een zorg- en gezondheidsgerelateerde opleiding of heb je deze gevolgd, bijvoorbeeld social work, pedagogische wetenschappen, gezondheidswetenschappen, biomedische wetenschappen of verpleegkunde?

– Ben je 18 jaar of ouder?

– Ben jij minimaal 3 uur per week beschikbaar?

– Heb je een echt zorghart..

Wil jij..

– Relevante werkervaring opdoen?

– Een maatschappelijke betrokken (bij)baan?

– Toffe trainingen volgen over dementie, ADL, nacht en 24 uurszorg of grenzen bewaken?

– Diverse diensten. Van 3 uurs bezoeken overdag, tot slaapdiensten van 9 uur of 24 uurs diensten?

– En ook nog eens goed verdienen.. €8,97,- tot €17,48 per uur.

Naast je werk en salaris als mantelzorgondersteuner krijg je ook de volgende extra’s bij Mantelaar zoals verschillende trainingen om jezelf verder te ontwikkelen in de zorg; regelmatig nieuwe, maar vooral leuke winacties en een leuke beloning voor iedere nieuwe Mantelaar die jij aan ons voorstelt. Ben of ken jij iemand die meer wil weten of wil solliciteren?

Check dan de website https://avontuur.mantelaar.nl/aanmelden, mail naar info@mantelaar.nl of bel naar 085-0643030