GenDx

GenDx is een innovatief bedrijf, gevestigd op het Utrecht Science Park. Ons gedreven, internationale team ontwikkelt en produceert producten voor moleculaire diagnostiek. Tevens staan we bekend om onze uitstekende support en educatie. GenDx reagentia en software worden gebruikt in diagnostische labs over de hele wereld om de beste match tussen patiënt en donor vast te stellen en de transplantatie vervolgens te monitoren. Zo dragen we bij aan de kwaliteit van leven en overlevingskansen van transplantatiepatiënten.

GenDx is een innovatief bedrijf, gevestigd op het Utrecht Science Park. Daarnaast heeft GenDx een vestiging in Chicago, IL, in de VS. Sinds 2022 is GenDx 100% eigendom van het Franse Eurobio Scientific SA. 

Ons gedreven, internationale team ontwikkelt en produceert producten voor moleculaire diagnostiek. Tevens staan we bekend om onze uitstekende support en educatie. GenDx reagentia en software worden gebruikt in diagnostische labs over de hele wereld om de beste match tussen patiënt en donor vast te stellen en de transplantatie vervolgens te monitoren. Zo dragen we bij aan de kwaliteit van leven en overlevingskansen van transplantatiepatiënten.

In lijn met onze missie, organiseren we jaarlijks de GenDx Stem Cell Donor Recruitment Week (SCDRW). Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met stichting Matchis en inmiddels kunnen we ook rekenen op de support van verschillende Utrechtse organisaties, studenten(sport)verenigingen en studieverenigingen, waaronder M.B.V. Mebiose. Het doel van de SCDRW is om zoveel mogelijk jonge, fitte mensen te informeren over het belang van stamceldonoren en te motiveren om zich als stamceldonor te registreren. 

GenDx heeft regelmatig vacatures voor startende professionals. Ook staat het HR team open voor stageaanvragen en beoordeelt individueel wat de mogelijkheden zijn. 

Vacatures:

GenDx.com/about-us/careers

Stage lopen:

hrm@gendx.com

Stay tuned:

https://www.linkedin.com/company/gendx/

https://www.instagram.com/gendx_hla/