Auxilio Zorgprofessionals & Academie

Auxilio is gespecialiseerd in personele inzet en opleidingen in de eerstelijns geneeskunde. Vanuit hun opleidingstak investeren zij in de opleiding en verdere ontwikkeling van zorgpersoneel. Doelstelling is het vergroten van de deskundigheid van de zorg in heel Nederland, met een focus op de huisartsenpraktijken en spoedposten.

Auxilio is gespecialiseerd in personele inzet en opleidingen in de eerstelijns geneeskunde. Vanuit onze opleidingstak investeren wij in de opleiding en verdere ontwikkeling van zorgpersoneel. Onze doelstelling is het vergroten van de deskundigheid van de zorg in heel Nederland, met een focus op de huisartsenpraktijken en spoedposten.

Speciaal voor studenten biomedische wetenschappen hebben we via de Auxilio Academie een verkort traject ontwikkeld waarmee jij kunt doorgroeien tot junior triagist. Als junior triagist fungeer je als eerste aanspreekpunt voor alle patiënten met (spoedeisende) zorgvragen tijdens de avonduren en in het weekend. Door het stellen van de juiste vragen ben je in staat om de hulpvraag telefonisch zelfstandig af te handelen en de noodzakelijke actie te ondernemen. Dit kan variëren van het geven van advies tot het inschakelen van een ambulance. Het is een verantwoordelijke, uitdagende en goedbetaalde functie waarbij je snel moet kunnen schakelen. Kortom de ideale bijbaan voor naast je studie!

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is binnen Auxilio? Kijk dan op de vacaturepagina voor alle vacatures!