ABN Amro

De bank voor medici! ABN AMRO besteedt veel aandacht aan de medische sector en heeft speciaal voor medische studenten een Medisch Studenten Pakket.

ABN AMRO besteedt veel aandacht aan de medische sector en heeft speciaal voor medische studenten een Medisch Studenten Pakket. Iedere medische student die dit pakket afsluit, krijgt een gratis Litmann Classic III Stethoscoop, een Bol.com bon t.w.v. € 50,- of een Edustitch hechtset met e-learning. Daarnaast organiseert ABN AMRO ieder jaar zelf ook enkele medische- en financiële workshops waarin belangrijke onderwerpen worden besproken die van pas komen voor toekomstige medici, zoals het kopen van een woning, het werken binnen een maatschap of het op orde stellen van je financiële zaken voor de toekomst. De workshops worden gegeven door medewerkers van ABN AMRO medisch die hun kennis en expertise graag delen met studenten, om ze zo te helpen een stap in de goede richting te zetten.

Wil je graag eens gratis, laagdrempelig en geheel vrijblijvend nagaan wat ABN AMRO voor jou kan betekenen? Stuur dan eens een mail naar: priya.laigsingh@nl.abnamro.com.

https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/bankrekening-openen/medisch-studenten-pakket/index.html