De M.B.V. Mebiose heeft samenwerkingen met talloze bedrijven en organisaties.

Wil jij als student relevante praktijkervaring opdoen en je steentje bijdragen in de zorg? Lees dan snel verder op

www.mebiose.nl/vacatures

Gupta Strategists ondersteunt alle typen bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg bij strategische vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, zorgverzekeraars, toezichthouders en financiers.

Lees meer op https://mebiose.nl/author/gupta/

IQVIA™ is The Human Data Science Company™, focused on using data and science to help healthcare clients find better solutions for their patients. Formed through the merger of IMS Health and Quintiles, IQVIA offers a broad range of solutions that harness advances in healthcare information, technology, analytics and human ingenuity to drive healthcare forward.

Lees meer op https://mebiose.nl/author/iquvia/

Onze getalenteerde, diverse en gedreven teams werken samen om onze pijplijn van innovatieve geneesmiddelen te ontwikkelen en op de markt te brengen. Met meer dan 119 000 medewerkers wereldwijd heeft Novartis een visie van een beter heden en een betere toekomst voor patiënten – een visie die onze groei en succes stimuleert. De grootste werkvoldoening voor onze medewerkers is de wetenschap dat zij door middel van baanbrekende wetenschap en innovatie de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren.

Lees meer op https://mebiose.nl/author/novartis/

Unique Uitzendbureau is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk buitengewoon goed en snel te doen. We maken duidelijke afspraken. En we doen wat nodig is om onze afspraken waar te maken. Nooit minder, altijd meer.

Lees meer op https://mebiose.nl/unique-uitzendbureau/