Auxilio is gespecialiseerd in personele inzet en opleidingen in de eerstelijns geneeskunde. Opgericht door artsen met ervaring in de dagelijkse bedrijfsvoering, weet Auxilio goed wat er nodig is binnen de eerste lijn en de specialistische zorg.
Een belangrijke doelstelling van Auxilio is het vergroten van de deskundigheid van de zorg in heel Nederland, met een focus op de huisartsenpraktijk en spoedposten. Gefocust op de ontwikkeling, (bij)scholing en bekwaamheid van eigen werknemers, wil Auxilio de kwaliteit binnen de zorg waarborgen. Ze strijden voor een continue personeelsbezetting binnen de zorg. Verder draagt Auxilio bij aan het kwaliteitsniveau door actief onderwijs en organiseert Auxilio ook opleidingen en trainingen voor extern personeel.

Auxilio biedt ook ‘Academie’ aan. Door te investeren in de ontwikkeling van zorgverleners, streeft Auxilio naar een betere, toekomstbestendige zorg en behoud van goed personeel. Zo hoopt Auxilio dat niet alleen het eigen personeel kwalitatief goed werk aflevert, maar ook ruimte te creëren op de te krappe zorgmarkt. Auxilio is inmiddels een CRKBO geregistreerde opleidingsinstelling en door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. Hiernaast biedt Auxilio ook een dienst aan in de vorm van het Triage Support Center. Hier wordt gewerkt om de aangesloten spoedposten en zorgorganisaties te ondersteunen door triagisten mee te laten werken in de bestaande ICT-systemen. Zo kan de bezetting efficiënter worden ingestoken en wordt een extra vangnet geboden.

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is binnen Auxilio? Kijk dan op de vacaturepagina voor alle vacatures!