JVT-3

Zich voort verplaatsend over de drie JVT’s doet zich een vreemd fenomeen voor: terwijl de collectie Bachelor-BMW’ers over de jaarlagen dramatisch uitdunt, neemt de JVT proportioneel gezien juist in gigantische mate toe. Zoals de oren op een hoogbejaarde man. Hoe verklaar je dat? Is er zoveel op het biomedisch onderwijs aan te merken dat de studenten na twee stugge jaren wel even wat inspraak believen? Of heeft de student na twee jaar eindelijk zijn onzekerheid genoeg overwonnen om te zeggen: “Hé, maar dat ligt niet aan mij!” Is het soms zo, dat de verbeterpunten van een opleiding pas opvallen, als je na zestien zesjes besluit eindelijk de colleges bij te wonen? A, ha! Is het dan een stukkie volwassenheid? Is het dat maatschappelijke plichtsgevoel? Staan die drie glanzende letters misschien wel weergaloos op je CV? Waarom toch zo gatverdakkie veel JVT’ers?!
Nou: om jullie knappe koppies te vertegenwoordigen natuurlijk! Lineair aan de jaarlagen neemt de keuzevrijheid heerlijk toe binnen BMW. Dit betekent dat er elk tijdslot een stuk of vijftien van die vakkies langs elkaar lopen. En elk vak heeft die kritische studentenblik nodig – als korstmos. En het maakt een veel leukere foto.

Heb je een vraag of een klacht over vakken uit jaar 3?

Mail dan naar: JVT3@mebiose.nl

De JVT 3 dit jaar bestaat uit: Chantal Versluis, Chelsea Vanmeulebrouk, Daphne Aarts, Floor Elferink, Geerte Koster, Janneke Hulsen, Jose Inia, Marthe van Daal, Nicoline Maljaars, Nilda Tatipata, Sabina Jašarević, Renske Caminada en Robin Blonk.