Boekverkoop

Sinds een aantal jaar heeft de M.B.V. Mebiose een eigen boekverkoop. De boekenwinkel bevindt zich tegenover de collegezalen in het UMC.
De eindverantwoordelijke voor de boekverkoop binnen Mebiose is de vice-ab Actis, dit is Luuk Broeils. Je kunt met al je vragen over de boekverkoop bij hem terecht. Tijdens de openingstijden van de winkel zal hij ook altijd daar aanwezig zijn.

Boeken bestellen

Boeken bestellen gaat via de webshop van Mebiose, deze is hier te bereiken. Hier kan je inloggen om de boeken te bestellen die je nodig hebt. Voor het begin van elke periode ontvang je een mail met een overzicht van de boeken die je nodig hebt en een link naar de webshop. Als je van een andere opleiding komt en een vak bij Biomedische Wetenschappen komt volgen, stuur dan een mail naar mebiose-viceabactis@umcutrecht.nl om aan te geven welk boek je zou willen bestellen.

Vervolgens kun je je boeken ophalen bij de boekverkoopwinkel op de hieronder aangegeven openingstijden.

Week voor het begin van de periode:
wo: 12.00 – 14.00 uur
do: 12.00 – 14.00 uur
vr: 12.00 – 14.00 uur
Eerste week van de periode:
ma: 9.00 – 14.00 uur
di: 9.00 – 14.00 uur
wo: 9.00 – 14.00 uur
do: 12.00 – 14.00 uur
vr: 12.00 – 14.00 uur

Vergeet vooral je boeken niet te bestellen, want bestellen geeft de garantie dat je de boeken ook krijgt.

Boekenlijst

Benieuwd welke boeken je allemaal door je studie nodig hebt? Of benieuwd welke boeken je voor volgende periode kan bestellen. Ga dan naar de boekenlijst.

FAQ

Heb je nog vragen? Kijk dan eerst even bij de FAQ, misschien zit jouw vraag er wel bij.