Meelopen

Op de Open Dagen van de Universiteit Utrecht krijg je een algemene indruk van de studie en de studieomgeving. Maar de vraag blijft natuurlijk: hoe is het om als student rond te lopen?

Daarom organiseren wij samen met de opleiding Biomedische Wetenschappen ‘Meeloopdagen’. Op zo’n Meeloopdag volg je verschillende onderwijsvormen zoals een hoorcollege en een werkcollege. Verder is er de gelegenheid te praten en vragen te stellen aan studenten en studieadviseurs.

Aanmelden voor de Meeloopdagen kan via deze site.

Heb je nu een open dag bezocht én al een Meeloopdag gedaan, maar weet je het nog steeds niet zeker? Dan is het mogelijk om bij Biomedische Wetenschappen een dagje student te zijn door samen met een eerstejaarsstudent Biomedische Wetenschappen onderwijs te volgen. Samen spreek je af wanneer je met hem/haar mee loopt en onderwijs volgt. De eerstejaarsstudent kan je verder meenemen naar bijvoorbeeld de Medische Bibliotheek, de foyer, het Studielandschap, de verenigingskamer en alle andere belangrijke plaatsen waar je zoal komt als student.

Wil je een individuele Meeloopdag met een eerstejaarsstudent? Stuur dan een e-mail naar Titine Ruiter via mebiose-praeses@umcutrecht.nl. Zij kan je koppelen aan een student.