Meelopen

Op de Open Dagen van de Universiteit Utrecht krijg je een algemene indruk van de studie en de studieomgeving. Maar de vraag blijft natuurlijk: hoe is het om als student rond te lopen?

Daarom organiseren wij samen met de opleiding Biomedische Wetenschappen ‘Meeloopdagen’. Op zo’n Meeloopdag volg je verschillende onderwijsvormen zoals een hoorcollege, werkcollege en een practicum. Verder is er de gelegenheid te praten en vragen te stellen aan studenten en studieadviseurs.

Heb je nu een open dag bezocht én al een Meeloopdag gedaan, maar weet je het nog steeds niet zeker? Dan is het mogelijk om bij Biomedische Wetenschappen een dagje student te zijn. Samen met een eerstejaarsstudent Biomedische Wetenschappen spreek je af wanneer je met hem/haar mee loopt en onderwijs volgt. De eerstejaarsstudent zal je verder meenemen naar bijvoorbeeld de Medische Bibliotheek, de foyer, het Studielandschap, de verenigingskamer en alle andere belangrijke plaatsen waar je zoal komt als student..

Aanmelden voor de Meeloopdagen kan via deze site.

Wil je een individuele Meeloopdag met een eerstejaarsstudent? Stuur dan een e-mail naar Max Tak via mebiose-praeses@umcutrecht.nl,