REALISATIE HERINRICHTING STUDIELANDSCHAP

Vanaf maandag 16 april start de herinrichting van het studielandschap. De realisatie van de herinrichting zal naar verwachting in één week, van 16 april tot en met 20 april 2018, uitgevoerd worden.

Er is gekozen voor week 16, omdat dit een onderwijsluwe week is en we zo min mogelijk overlast willen creëren.
Wegens mogelijke overlast gedurende deze week vragen we jullie om volgende week op andere locaties van de Universiteit Utrecht te studeren.

Welke mogelijkheden om te studeren zijn er binnen het HvdB nog wel?
1. In week 16 zijn er in het studielandschap het volgende aantal studieplekken met pc beschikbaar:
• 3e verdieping 38 actieve studieplekken.
• 2e verdieping 44 actieve studieplekken.
Totaal 82 studieplekken met pc.
2. De werkgroepruimtes 2e verdieping zijn, indien geen onderwijs, beschikbaar als studieplek.
3. CLZ3 (de medische bibliotheek) is deze week zoveel mogelijk vrijgehouden. Alleen is CLZ3 op dinsdag 17 april de hele dag en op donderdag 19 april tot 10.45 bezet, de rest van de week is CLZ3 wel beschikbaar om te studeren.

Fasering
De fasering van de herinrichting is in grote lijnen als volgt:
Donderdag 12 en vrijdag 13 april aanstaande starten we met het verwijderen van de tafels op de 2e en 3e verdieping aan de west zijde. Vanaf maandag 16 april worden de nieuwe studieplekken geplaatst en voorzien van data en elektra.

Er worden naast normale studeerplekken ook stilte plekken gecreëerd. De paarse meubels staan in het nieuwe studielandschap voor stilte en concentratie, de individuele studieplekken en de blauwe/ turquoise meubels staan voor geluid en samenwerken.

De balie op de tweede verdieping zal in de bouwvakvakantie van 2018 gesloopt en afgevoerd worden, de nieuwe balie wordt tegelijkertijd geplaatst.

Wij kijken uit naar het nieuwe studielandschap dat jullie meer mogelijkheden gaat bieden voor zowel alleen als gezamenlijk studeren, met meer stroompunten die verwerkt zijn in de meubels of in elektrazuilen.

Mocht je over de realisatie vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Hester Tekstra, htekstra@umcutrecht.nl, 06-55234538.

SUMMA SYMPOSIUM 'The Exquisite Human Body'

'The Exquisite Human Body' vormt de rode draad gedurende dit symposium. Waar eindigt de geneeskunde en waar begint de perfectie? Wat is de rol van de nieuwste biomedische en technologische ontwikkelingen binnen dit kader? In deze zoektocht naar perfectie zullen gerenommeerde sprekers u gedurende de dag prikkelen.

Blijf op de hoogte van het event door dit te liken op Facebook, de website te bezoeken en je mail in de gaten te houden.

Website: www.summasymposium.com
Facebook: www.facebook.com/summasymposium/