Hieronder vind je een beschrijving enkele carrièrebeurzen die interessant kunnen zijn voor Biomedisch Wetenschappers.

 

BCF Career Event

BCF Career Event is de grootste carrièrebeurs in Nederland voor Bio, Chemie, Food & Farma. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Life Sciences, Chemie, Food of Farma. BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je carrière.

De volgende editie van BCF Career Event is op donderdag 24 mei 2018 in Beatrix gebouw – Jaarbeurs Utrecht.

Meer weten? Kijk eens op www.bcfcareerevent.nl

Carrièredag UU

Ieder jaar wordt de Carrièredag georganiseerd voor alle studenten van Universiteit Utrecht. Door middel van deze dag wil de organisatie van de Carrièredag jou laten zien wat mogelijk is met jouw opleiding (stages, bijbanen, traineeships, startersbanen). Voor iedere student, ongeacht opleiding of studiefase, zijn diverse interessante organisaties aanwezig.

Op de Carrièredag kan je op verschillende manieren in contact komen met de aanwezige organisaties. Zo kan je kennis maken met recruiters op de bedrijvenmarkt, een workshop volgen en/of een persoonlijk interview hebben met recruiters. Verder kan je je CV laten checken, een professionele foto laten maken of je laten adviseren bij je thesis. Om de dag goed af te sluiten, houden we een informele borrel aan het einde van de bedrijvenmarkt. De Carrièredag is een unieke mogelijkheid om je carrièreperspectief te verbreden. Bovendien is deelname aan de dag gratis.

Meer weten? Kijk eens op http://www.carrieredaguu.nl

Labtechnology

Op 3 en 4 oktober 2017 werd in Utrecht, in de Jaarbeurs, voor de zesde keer Labtechnology georganiseerd. Labtechnology is een 2-daagse vakbeurs, gecombineerd met een (wetenschappelijk) congres. Het doel is de links te tonen en te bespreken tussen de (klassieke) chemie, chemische industrie en de biotech industrie (Life Sciences, Food/Agro, Nutrition, Bio-Pharma etc.)

Meer weten? Kijk eens op http://labtechnology.nl/