Carrièredag

Beste carrièretijgers,

Is voor jou de carrièreoriëntatie die Mebiose aanbied niet meer nodig? Weet jij al precies wat je wilt worden later? Welke richting je op wilt met Biomedische Wetenschappen? Zie je de toekomst al duidelijk voor je, of ben jij die persoon die snel piekert of in de stress schiet als het gaat over je toekomst? Zijn er teveel open dagen van alles wat je leuk vind?

Eén keer in de twee jaar organiseert de Carrièredagcommissie van Mebiose een Carrièredag voor iedereen die zich wil oriënteren op zijn toekomst binnen de Biomedische Wetenschappen. In november 2016 was de laatste editie van de Carrièredag, die erg geslaagd was met sprekers als Dick Swaab en workshops van bedrijven zoals Roche Diagnostics. Kijk gerust op de link hieronder om wat meer te weten te komen over deze dag. 

In oktober wordt er weer een nieuwe commissie geïnstalleerd, die in november 2018 de Carrièredag zal organiseren. Denk jij na het meemaken van de laatste carrièredag, dat is iets voor mij, of lijkt het je gewoon heel erg gaaf om met een groep medestudenten zo’n gaaf evenement te organiseren, mail dan naar mebiose-vicefiscus@umcutrecht.nl en meld je vast aan voor de sollicitaties.

Hoe dan ook, hopelijk zien we jou terug op de Carrièrdag 2018!

Kijk op de website voor meer informatie

www.watchyourfuture.nl