Carrièredag

Beste carrièretijgers,

Is voor jou de MEBI-future niet futuristisch genoeg? Weet jij al precies wat je wilt worden later? Welke richting je op wilt met Biomedische Wetenschappen? Zie je de toekomst al duidelijk voor je, of ben jij die persoon die snel piekert of in de stress schiet als het gaat over je toekomst? Zijn er teveel open dagen van alles wat je leuk vind?

Wij pakken het groot, groter, grootst aan met deze editie van de tweejaarlijks gehouden carrièredag! Onder het motto ‘Future unlimited’ willen wij jou alle kans bieden verschillende toekomstperspectieven te zien. Daarnaast hopen wij dat je er wat aan hebt en er wat van leert met het oog op de toekomst.

Jouw toekomst ligt nog helemaal open, dus zorgen wij dat er uit verschillende velden van de arbeidsmarkt sprekers of workshop zijn die jullie kort maar krachtig hun expertise uitleggen. Uiteraard is er ook weer een bedrijvenmarkt waar je langs bedrijven kan lopen waar jij meer over wilt weten. Hier kunnen contacten gelegd worden voor stageplaatsen wat misschien wel resulteert in een toekomstige baan. Natuurlijk zijn wij BMW’ers en is er een grote kans dat jij ook in de biomedische wereld terecht komt. Er zullen dus geen actieve biomedici ontbreken, die graag hun richting van het vak aan jou uitleggen en je proberen te helpen begrijpen wat je met de opleiding Biomedische Wetenschappen allemaal kan worden/doen.

Neem gerust vast een kijkje op de website voor meer informatie en foto’s van de vorige carrièredag. Denk misschien vast is na over wat voor onbegrensde mogelijkheden je wilt ontdekken en dan hopelijk tot 25 november, op de carrièredag!

De Carrièredagcommissie 2013-2015

Watch Your Future

Kijk op de website voor meer informatie

www.watchyourfuture.nl