Welkom

Welkom op de Lifesciences website. Deze website bevat het huidige aanbod aan vacatures op het gebied van Life Sciences in en rondom Utrecht. Bent u student of afgestudeerd en op zoek naar een stage of baan? Dan bent u hier aan het juiste adres. Momenteel zijn wij druk bezig met het zo volledig mogelijk maken van het aanbod van stages, er zal dus veel veranderen de komende maanden maar neem vooral een kijkje. Hopelijk vindt u wat u zoekt.

Wilt u een baan of stage hier aanbieden neem dan contact op met Gittan Blezer van M.B.V. Mebiose via 088-7568953 of mebiose-vicefiscus@umcutrecht.nl.


Stages

Op zoek naar een researchproject of een stage voor tijdens je master? Dan zit je op onze stage pagina aan het goede adres. Verschillende vakgroepen en instituten staat al op onze pagina om jou als stagair te werven.

Vacatures

Klaar met je Master en op zoek naar een uitdaging? Zoek hier naar verschillende PhD-theses, Postdoc of een baan als AIO of OIO. Zo is het nu al mogelijk om je PhD-thesis te lopen bij Sanquin.

Bedrijven en Instellingen

Naast het zoeken naar stages of vaste aanstellingen op de desbetreffende pagina's kan het natuurlijk ook interessant zijn om te neuzen tussen diverse bedrijven en instellingen op de Bedrijven en Instellingenprofielen pagina. Bedrijven en instellingen binnen de Lifesciences geven hier aan interessant te zijn voor studenten binnen de Lifesciences. Mogelijk is ook hier een stage, PhD-theses of Postdoc te behalen. Schroom niet om contact op te nemen met de verschillende bedrijven als: het vUMC, Sanquin, het Hubrecht institute en People in Science recruitment.